Consultaties

Als u een afspraak maakt, telefonisch op het nummer Tel.: 03 568 82 37 of via internet, geef dan steeds bondig de reden waarvoor u komt. Er worden 15 minuten per raadpleging voorzien. Dit volstaat meestal. Wanneer te veel problemen tijdens 1 raadpleging moeten behandeld worden, kan het gebeuren dat voor minder dringende zaken een nieuwe afspraak wordt gemaakt.

Indien u komt voor een verzekeringsonderzoek of voor een gynecologisch onderzoek duidt u dit reeds aan bij de keuze van uw afspraak.  Afspraken  voor vaccinaties maakt u best via de telefoon. Als u met meerdere personen komt, maak dan voor ieder persoon een aparte afspraak. Zo lopen de afspraken niet teveel uit. Het is trouwens niet echt mogelijk om binnen de tijdspanne van 1 raadpleging meerdere personen te behandelen.

Indien u een afspraak niet kunt nakomen, gelieve deze dan TIJDIG te annuleren. Een andere patiënt kan in uw plaats geholpen worden.

Als u een dringende vraag hebt en u vindt geen geschikte afspraak via internet, neem dan telefonisch contact op. Wij proberen een oplossing te vinden.

Betaalmethode

Bij voorkeur betalen met bancontact of via uw mobiele telefoon met de betaalapp van uw bank.